Raw malinová torta


Objavovanie zdravých receptov bez mlieka stále napreduje. Tentokrát v podobe krásnej malinovej raw torty, ktorej jedinečnosť zdôraznila kyslá chuť limetky, aromatická mäta a dokonale upokojujúca levanduľa.

Korpus:

  • 1 šálka arašidov
  • 1 šalka strúhaného kokosu
  • 0,5 šálky hrozienok
Malinová náplň:
  • 300 g mrazených malín
  • 2 banány
Svetlá náplň:
  • 1 šálka kešu orechov
  • 0,5 šálky medu
  • 0,5 šálky kokosového oleja
  • 1 citrón
Orechy a hrozienka namočíme. Banány nakrájame na kolieska a dáme do mrazničky. Maliny čiastočne rozmrazíme. Orechy, hrozienka a kokos rozmixujeme. Hmotu vtlačíme do formy a dáme do chladničky. 
Maliny s banánom rozmixujeme a vylejeme na korpus. Rovnomerne rozotrieme, prikryjeme fóliou a uložíme do mrazu. Časť si necháme na zdobenie.
Kešu orechy rozmixujeme spolu s medom, olejom a citrónovou šťavou na hladkú hmotu. Náplň rozotrieme na čiastočne stuhnutú vrstvu a už len ozdobíme.

Komentáre

Obľúbené príspevky