Raw malinová torta
Objavovanie zdravých receptov bez mlieka stále napreduje. Tentokrát v podobe krásnej malinovej raw torty, ktorej jedinečnosť zdôraznila kyslá chuť limetky, aromatická mäta a dokonale upokojujúca levanduľa.
Korpus:
- 1 šálka arašidov
- 1 šalka strúhaného kokosu
- 0,5 šálky hrozienok
Malinová náplň:
- 300 g mrazených malín
- 2 banány
Svetlá náplň:
- 1 šálka kešu orechov
- 0,5 šálky medu
- 0,5 šálky kokosového oleja
- 1 citrón
Orechy a hrozienka namočíme. Banány nakrájame na kolieska a dáme do mrazničky. Maliny čiastočne rozmrazíme. Orechy, hrozienka a kokos rozmixujeme. Hmotu vtlačíme do formy a dáme do chladničky.
Maliny s banánom rozmixujeme a vylejeme na korpus. Rovnomerne rozotrieme, prikryjeme fóliou a uložíme do mrazu. Časť si necháme na zdobenie.
Kešu orechy rozmixujeme spolu s medom, olejom a citrónovou šťavou na hladkú hmotu. Náplň rozotrieme na čiastočne stuhnutú vrstvu a už len ozdobíme.
Komentáre
Zverejnenie komentára