Kokosové srdiečka


Rok 2018 je za nami a my s radosťou vítame ten nový, od ktorého si sľubujeme veľa radosti, viac pozitívnych zážitkov a nekonečné množstvo lásky od našich najbližších. Nesmieme však zabudnúť ani na dostatok novej inšpirácie na pečenie. Na dnešný recept nám postačí strúhaný kokos a niekoľko ďalších ingrediencií, aby sme vytvorili chutné kokosové srdiečka.

Ingrediencie:

  • 300 g práškového cukru
  • 200 g strúhaného kokosu
  • 1 Salko
  • 100 g sušeného mlieka
  • 50 g Cery
  • červené potravinárske farbivo
  • rum
  • 100 g bielej polevy alebo čokolády
Cukor, Salko, kokos a sušené mlieko spolu premiešame. Zmes následne rozdelíme na dve časti. Jednu necháme bielu, do druhe pridáme červené farbivo.

Jednotlivé časti zmiešame a vytvoríme mramor. Hmotu vyvaľkáme a z nej vykrojíme srdiečka, ktoré následne polejeme čokoládou alebo polevou na varenie.

Komentáre

Obľúbené príspevky