Kokosové srdiečka
Rok 2018 je za nami a my s radosťou vítame ten nový, od ktorého si sľubujeme veľa radosti, viac pozitívnych zážitkov a nekonečné množstvo lásky od našich najbližších. Nesmieme však zabudnúť ani na dostatok novej inšpirácie na pečenie. Na dnešný recept nám postačí strúhaný kokos a niekoľko ďalších ingrediencií, aby sme vytvorili chutné kokosové srdiečka.
Ingrediencie:
- 300 g práškového cukru
- 200 g strúhaného kokosu
- 1 Salko
- 100 g sušeného mlieka
- 50 g Cery
- červené potravinárske farbivo
- rum
- 100 g bielej polevy alebo čokolády
Cukor, Salko, kokos a sušené mlieko spolu premiešame. Zmes následne rozdelíme na dve časti. Jednu necháme bielu, do druhe pridáme červené farbivo.
Jednotlivé časti zmiešame a vytvoríme mramor. Hmotu vyvaľkáme a z nej vykrojíme srdiečka, ktoré následne polejeme čokoládou alebo polevou na varenie.
Komentáre
Zverejnenie komentára